maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vrijdagavond 16 maart clubavond WVV’34 met speciale gasten

  • zaterdag, 10 februari 2018 14:37
  • Geschreven door 

Er is een nieuwe datum vastgesteld vooor de clubavond van WVV’34: vrijdag 16 maart. Aanvankelijk zou de jaarlijkse clubavond van WVV34 in november 2017 worden gehouden, maar door het plotselinge overlijden van Engelien Workel moest die avond worden uitgesteld. De commissie heeft drie speciale gasten uitgenodigd. Sander Boschker, John Stegeman en Mike te Wierik zijn van de partij als speciale gast, Gijs Eijsink zal de avond presenteren.De avond is speciaal bestemd voor alle vrijwilligers van de club en daarnaast is iedere geïnteresseerde welkom. Over enkele weken zal het complete programma op de website van WVV en op Wegdam Nieuws gepubliceerd worden.

Laatst aangepast op zaterdag, 10 februari 2018 16:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren