dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het botert nog niet in Groningen

  • maandag, 12 februari 2018 02:33
  • Geschreven door 

Mike heeft met FC Groningen heeft zondagavond met 0-0 gelijkgespeeld tegen ADO Den Haag. Met het 23ste punt in 23 wedstrijden staat hij met FC Groningen, met elf wedstrijden voor de boeg, nog altijd op de dertiende plek van de ranglijst in de Eredivisie. Een 0-0, leek mij vooraf niet de doelstelling, het publiek scandeerde 'schaam je kapot', directie FC Groningen bij in de kleedkamer. Hoe was dat? Mike:
"Nee, dat was zeker niet de doelstelling. Thuis horen wij gewoon te winnen van ADO den Haag maar dat is helaas niet gelukt. We hebben wel wat kansen gehad maar denk dat een gelijk spel wel terecht was gezien het spelbeeld. Ik weet niet wat het publiek allemaal gezongen heeft maar goed. Het is hun goed recht om negatief te zijn maar je helpt de ploeg er niet mee. En wat de directie betreft, die stonden bij de kleedkamer maar kwamen niet binnen ha ha!”

Laatst aangepast op maandag, 12 februari 2018 02:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://grainesdesol.fr