maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dames Cupido belust op revanche

  • donderdag, 22 februari 2018 19:34
  • Geschreven door 

De dames van Cupido spelen vrijdag een uitwedstrijd tegen de dames van Tornado uit Geesteren. In de thuiswedstrijd werd er met 4-0 gewonnen.
Dus geen dames 1 vrijdag in De Marke.
Na de nederlaag van vorige week tegen Dynamo, zijn de meiden uit Hengevelde extra gemotiveerd om de zaken weer recht te zetten. Er is afgelopen maandag een stevig gesprek geweest en de neuzen wijzen weer dezelfde kant op. Het “wij” gevoel was even weg maar is zeker weer terug. Trainer Ben Trof: ”We treffen mogelijk een ideale tegenstander want Tornado bezet de laatste plaats in de klasse. Van onderschatting mag echter geen sprake zijn en het team zal er vol voor moeten gaan.
Misschien is het wel goed dat we de eerste plaat even hebben over gedaan aan Holyoke , waardoor de druk van het bovenaan staan even weg valt. Na deze wedstrijd zijn er nog zes te gaan. Alles is nog mogelijk!”
De wedstrijd in Geesteren vangt aan om 21.15 uur.

 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren