maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De beginnersgroep van Loopgroep Hengevelde, je kunt nog aanhaken!

  • vrijdag, 23 februari 2018 19:00
  • Geschreven door 

Was je zelf ook al begonnen met hardlopen en lukt het niet helemaal of vind je net als wij dat samen lopen leuker is…. Sluit dan bij de beginnersgroep aan. We zijn 3 weken van start dus als je al een beetje voor jezelf bent begonnen met lopen kun je zo aanhaken. De trainingen zijn elke zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.15 uur en starten vanaf kleedkamer 9/10 Locatie loopgroep Hengevelde op het Rupertserve. We hebben nog 7 weken te gaan om gezamenlijk naar de 5 kilometer toe te trainen. En wil je een beloning voor je harde werken dan is het leuk om samen met andere lopers van de loopgroep mee te doen aan de kastelen-estafetteloop in Diepenheim.

Lijkt het je wat? Meld je dan door een mailtje te sturen naar: [email protected] of kom zaterdag ochtend om 8.45 naar onze locatie op het Ruperts erve. En kun je al 5 km lopen en wil je graag in groepsverband verder trainen! Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Loopgroep Hengevelde. Stuur een mailtje naar [email protected] dat je graag een maand vrijblijvend mee wilt trainen. Er wordt dan contact met je opgenomen wanneer je wilt starten.

De voordelen:

· Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker

· Je krijgt training van een gediplomeerde trainer

· over 7 weken kun je 5 km aaneengesloten te lopen op je eigen tempo


Check ook de website: www.loopgroephengevelde.nl

Lijkt het je wat? Meld je dan door een mailtje te sturen naar: [email protected] of kom zaterdag ochtend om 8.45 naar onze locatie op het Ruperts erve.

En kun je al 5 km lopen en wil je graag in groepsverband verder trainen! Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Loopgroep Hengevelde. Stuur een mailtje naar [email protected] dat je graag een maand vrijblijvend mee wilt trainen. Er wordt dan contact met je opgenomen wanneer je wilt starten.

Laatst aangepast op donderdag, 22 februari 2018 22:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren