De beginnersgroep van Loopgroep Hengevelde, je kunt nog aanhaken!

Was je zelf ook al begonnen met hardlopen en lukt het niet helemaal of vind je net als wij dat samen lopen leuker is…. Sluit dan bij de beginnersgroep aan. We zijn 3 weken van start dus als je al een beetje voor jezelf bent begonnen met lopen kun je zo aanhaken. De trainingen zijn elke zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.15 uur en starten vanaf kleedkamer 9/10 Locatie loopgroep Hengevelde op het Rupertserve. We hebben nog 7 weken te gaan om gezamenlijk naar de 5 kilometer toe te trainen. En wil je een beloning voor je harde werken dan is het leuk om samen met andere lopers van de loopgroep mee te doen aan de kastelen-estafetteloop in Diepenheim.

Lijkt het je wat? Meld je dan door een mailtje te sturen naar: secretaris@loopgroephengevelde.nl. of kom zaterdag ochtend om 8.45 naar onze locatie op het Ruperts erve. En kun je al 5 km lopen en wil je graag in groepsverband verder trainen! Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Loopgroep Hengevelde. Stuur een mailtje naar secretaris@loopgroephengevelde.nl dat je graag een maand vrijblijvend mee wilt trainen. Er wordt dan contact met je opgenomen wanneer je wilt starten.

De voordelen:

· Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker

· Je krijgt training van een gediplomeerde trainer

· over 7 weken kun je 5 km aaneengesloten te lopen op je eigen tempo

Check ook de website: www.loopgroephengevelde.nl

Lijkt het je wat? Meld je dan door een mailtje te sturen naar: secretaris@loopgroephengevelde.nl. of kom zaterdag ochtend om 8.45 naar onze locatie op het Ruperts erve.

En kun je al 5 km lopen en wil je graag in groepsverband verder trainen! Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Loopgroep Hengevelde. Stuur een mailtje naar secretaris@loopgroephengevelde.nl dat je graag een maand vrijblijvend mee wilt trainen. Er wordt dan contact met je opgenomen wanneer je wilt starten.