maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido naar Hoog-Keppel: "We moeten vol aan de bak"

  • vrijdag, 09 maart 2018 16:05
  • Geschreven door 
De thuiswedstrijd werd met 3-1 gewonnen De thuiswedstrijd werd met 3-1 gewonnen

Zaterdagmiddag staat de uitwedstrijd tegen het tweede damesteam van Focus op het programma. Focus verkeert op dit moment als 10e op de ranglijst. Zelf staan ze op een 2e plek met 2 punten achter op Holyoke. De plek op de ranglijst zegt in deze competitie niet veel, alle teams zijn in staat om punten van andere weg te snoepen. De groen-gelen zullen dus alles moeten geven om met zoveel mogelijk punten weer naar huis te gaan. Susan Beuving: “Het is zaak dat we zoveel mogelijk punten halen om mee te blijven doen om de bovenste plek en dit kunnen we alleen door ons eigen spel te spelen! We moeten vol aan de bak om geen onnodig set verlies te lijden. We zullen geconcentreerd moeten spelen, vanaf het eerste tot laatste fluitsignaal

De wedstrijd zal om 15.00 uur gespeeld worden in de Hessenhal in Hoog-Keppel.

Laatst aangepast op vrijdag, 09 maart 2018 19:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren