maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Scheidsrechter doet Cupido tekort

  • zondag, 11 maart 2018 15:09
  • Geschreven door 

Helemaal afgereisd naar het verre Hoog-Keppel eindigde het deze middag voor de groen-gelen in een 3-1 winst. De wedstrijd werd begonnen met een constante achterstand. De pass liep niet waardoor niet alle netspeelsters bediend konden worden. Door toenemende aanvallende kracht wisten de dames toch de stand om te draaien en uiteindelijk de eerste set naar zich toe te trekken met een stand van 24-26. De tweede set begon veelbelovend met een voorsprong van 3-7. Echter behielden de dames deze voorsprong niet doordat de pass opnieuw niet lag waar die behoorde. Door goed aanvallend werk van Anouk Vehof wisten de dames deze set toch naar zich toe te trekken met een stand van 21-25.

De derde set ging het vanaf het begin gelijk op. Tot de set de “big points” naderde. Op dit moment keken de dames tegen een achterstand aan van 22-19. Susan Beuving wist de set uit te serveren waardoor de groen-gelen op een 0-3 voorsprong kwamen. 

Ook in de 4e set kwamen de dames uit Hengevelde op een voorsprong te staan van 6-1. Wat flinke knallers van Marieke in de rechtdoor maakte de voorsprong groter tot 8-3. Helaas kwam daarna een klein inkakmoment waarin de dames uit Hengevelde de service van Focus weer even niet onder controle kregen. Dit bracht de stand weer op gelijke hoogte en Focus zette dit door tot een voorsprong van 14-9. Gelukkig wisten de dames met vechtlust en stabieler spel weer tot een gelijke hoogte te komen in de eindfase van de wedstrijd. Bij een stand van 23-23 werd er een foute beslissing genomen door de scheidsrechter wat de groen gelen een duur punt koste. Met een fanatieke rally op een stand van 24-23 in het voordeel van Focus ,werd Cupido de das om gedaan door de scheidsrechter. Een bal die uit was geweest in het voordeel van Cupido werd door de scheidsrechter glashard ingegeven en dit betekende voor Cupido 1 punt door de neus geboord op de totale ranglijst waar zij momenteel op de 2e plaats bevinden. Met een balend gevoel van de laatste set kunnen de dames uit Hengevelde toch weer met 4 punten huiswaarts keren. We hopen dat we bij onze volgende thuiswedstrijd op 16 maart op jullie steun kunnen rekenen. Femmie ten Thijs zal ons dan komen versterken als mini van de week. Om 21.00 uur zal het fluitsignaal dan klinken.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://www.werathah.com/index.php linked here office business for apple mac os office home business 2016 http://www.werathah.com
autocad 2018 on pc www.lacasagiusta.it i loved this