maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tenniskampioenen Frits&Stefan Clubkampioensschappen mix en enkel bekend

  • maandag, 12 maart 2018 12:42
  • Geschreven door 
Winnaars clubkampioenschappen Winnaars clubkampioenschappen

Afgelopen week zijn er op de Wegdamse tennisclub de clubkampioensschappen mix en enkel gespeeld. Dit jaar was er een nieuwe opzet waarbij de enkel en mix voor het eerst aan elkaar gekoppeld zijn in één week. Verder is er een feestavond georganiseerd en hadden we een hoofdsponsor: Frits&Stefan.In de enkel is er zowel bij de dames als heren op 2 niveaus gestreden.  In de dames 8/9 namen Tess van Rijn en Dorien Kormelink het tegen elkaar op. In een spannende driezetter kwam Dorien uiteindelijk als winnaar naar voren.  In de dames 6/7 speelden Maaike Aarnink en Saskia Kemper tegen elkaar. Hier ging Maaike met de beker naar huis. Bij de heren 7 speelden Joeri Boot en Mike Gering tegen elkaar. Na een spannende pot trok Joeri aan het langste eind en won de wedstrijd. Verder werd er in de heren in het niveau 5/6 gestreden door Thijs ter Huurne en Kevin ten Buuren. Deze partij werd gewonnen door Thijs.

In de mix is er op 3 niveaus gestreden. In de mix 8/9 namen Jan Goorhuis en Thea Kruders het op tegen Alfonds Pierik en Dorien Kormelink. De stand ging gedurende de wedstrijd zeer gelijk op en er werd een drie-setter gespeeld die gewonnen werd door Jan en Thea. In de mix 7 speelden Stefan Hemel en Maaike Aarnink tegen Joeri Boot en Megan Kuipers. Ook deze wedstrijd resulteerde in een drie-setter waarbij Stefan en Maaike uiteindelijk wonnen. 
Verder werd er in de mix 5/6 gestreden door Thijs en Kim ter Huurne tegen Kevin ten Buuren en Celeste Pelle. Deze pot werd gewonnen door Thijs en Kim.De organisatie kijkt terug op een leuke en sportieve week.  We willen de deelnemers bedanken voor het meedoen, de supporters voor hun support en de sponsoren voor de prijzen die beschikbaar zijn gesteld op de feestavond. Deze sponsoren zijn: Coop Hemel, Eetsalon Leo’s, Bakkerij Nollen, de Kolenbrander, Ter Avest Sport 2000 en de hoofdsponsor Frits&Stefan. Zij hebben naast de prijzen een lekker buffet beschikbaar gesteld op de feestavond. Bedankt namens de organisatie!

In september worden de clubkampioensschappen dames dubbel en heren dubbel gespeeld. Hopelijk tot dan allemaal!


Finalisten clubkampioensschappen2018
De finalisten

Laatst aangepast op maandag, 12 maart 2018 12:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren