WVV’34 verslaat Diepenheim overtuigend: 0-3

WVV'34 heeft vanmiddag in Diepenheim met 0-3 gewonnen van de gelijknamige vereniging. Bij rust was het 0-1 voor WVV'34 door een treffer van Wouter Roescher. Na rust scoorden Lars Aarnink en Wouter Horstink. WVV’34 kwam als een komeet uit de startblokken, al in minuut twee was het raak. Het was Wouter Horstink die de Diepenheimse keeper te ver voor het doel zag staan en zo met een lob de 0-1 binnenschoot. Na 20 minuten al werd de score verdubbeld. Na een overtreding op Tom ten Breteler knalde Wouter Roescher vanaf 18 meter de bal in de kruising. (KLIK HIER VOOR DE VIDEO)
Ondanks de snelle achterstand bleef Diepenheim zich beperken tot verdedigen ver op eigen helft in de hoop zo nu en dan een counter te plaatsen. In de eerste helft waren de blauw witten uit het Stedeke niet in staat om voor enig gevaar te zorgen voor het Wegdamse doel.

Het kwam amper over de middellijn en grossierde in vroegtijdig balverlies. In de 74e minuut was het Lars Aarnink die een einde maakte aan alle illusies. De voorzet van Wouter Horstink werd op miraculeuze wijze binnengewerkt onder het motto 'een lelijk doelpunt is ook een doelpunt'. Deze 0-3 gaf de verhoudingen binnen de lijnen nog niet eens weer: WVV'34 was heer en meester, de grootste tegenstander was het slecht bespeelbare veld.

WVV'34-trainer Roy Workel over het duel: "We begonnen scherp en goed aan de wedstrijd. Een tweetal doelpunten die je kunt inlijsten. Over het geheel hebben we terecht gewonnen en goed uitgespeeld zonder een kans weg te geven. Een mooie overwinning!

Langs de lijn een Hengevelds reclamebord uit vervlogen tijden, Installatiebedrijf Lentelink...