WVV’34 vanavond naar de Scheetheuvel

WVV’34 gaat vanavond naar het sportpark met de vreemde naam: de Scheetheuvel. Op zondag 4 februari werd deze wedstrijd afgelast. “WVV'34 pakt Rood Zwart in blessuretijd, 2-1: "Zwaarbevochten zege" was te lezen op 24 september op deze site, Hamoudi Jaafil maakte in blessuretijd de winnende treffer. Wouter Roescher over de wedstrijd van vanavond:"Mijn verwachtingen zijn dat Rood-Zwart er alles aan zal doen om het ons lastig  te maken. Momenteel zitten zij in een goede vorm. Op gras spelen is voor hun een voordeel, maar als wij ons niveau halen moet het goed komen. Gelukkig wonnen we de vorige wedstrijd nog in blessuretijd. Nu moeten wij de goede reeks voorzetten anders heeft de overwinning op de nummer 2 van afgelopen zondag weinig nut gehad".
Hoe ziet Rood Zwart de kansen voor vanavond? Middenvelder van Rood Zwart,  Tim van het Bolscher:

”Kansen voor donderdag zien we zeker. We hebben de laatste 5 wedstrijden 13 punten gepakt dus zijn op de weg naar boven. WVV staat natuurlijk niet voor niks bovenaan en ik verwacht dan ook een zware pot. Uit bij WVV hebben we over de hele wedstrijd gezien terecht verloren maar we hadden ook zomaar kunnen winnen als we de kansen op 0-2 af hadden gemaakt. Helaas werd het toen nog op het laatst 2-1. We weten dus dat we de hele wedstrijd scherp zullen en moeten zijn om resultaat te halen. Ik denk als we het veld klein houden bij balbezit tegenstander dat we in staat zijn weinig tot geen kansen weg te kunnen geven. Als iedereen scherp is dan ligger er mogelijkheden. Ik verwacht in ieder geval een hele boel publiek van beide kanten vanavond!”

De wedstrijd begint om 19.30 onder leiding van de heer Smit.