dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Beker Appel en Ei toernooi vermist...

  • woensdag, 11 april 2018 23:07
  • Geschreven door 

Al 30 jaar is het Appel en Ei toernooi in de regio een begrip. Het voetbaltoernooi dat jaarlijks aan het eind van de voetbalcompetitie gehouden wordt is al regelmatig gewonnen door Hengeveldse ploegen. Afgelopen jaar won het Hengeveldse Café Assink voor de tweede keer op rij de titel. Een titel die ze helaas niet meer kunnen verdedigen...
Echter kampt de organisatie met een probleem, want aangezien de winnende spelers afgelopen jaar enkele drankjes hebben genutigd en de beker 'vergeten' zijn mee te nemen naar huis, is deze nog altijd spoorloos. Daarom de vraag aan eenieder: "Wie weet waar de cup zichtbaar op de foto hierboven gebleven is?".

Meld je bij de redactie van Wegdamnieuws, de organisatie van het toernooi of bel/app met 06-30604233.

Laatst aangepast op vrijdag, 13 april 2018 22:38
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

try this site http://grainesdesol.fr bitcoin mining graphics card hashrate best way to earn bitcoins 2016 mr robot season 2 episode 3 discussion reddit