dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Seizoen Cupido richting apotheose

  • vrijdag, 13 april 2018 13:09
  • Geschreven door 

Na de sensationele 4 - 0 overwinning op Havoc wacht zaterdag de laatste uitwedstrijd tegen de dames van Revoc uit Rekken. De apotheose moet dan in de laatste wedstrijd van het seizoen gaan plaats vinden: Thuis tegen de nummer 2 Hoyoke waarmee Cupido in punten gelijk mee staat

Trainer Ben Trof: “Natuurlijk zit de overwinning van vorige week nog in de koppies maar dit is weer een nieuwe wedstrijd. We hebben Revoc goed kunnen bestuderen want een aantal meiden hebben vorige week de wedstrijd van Revoc tegen onze concurrent Holyoke bekeken. We weten hoe Revoc speelt en hopen daar onze voordeel uit te halen. We zijn goed voorbereid, hebben goed en scherp getraind deze week en we zijn er dan ook van overtuigd dat de punten mee terug gaan naar Hengevelde..
Mocht Holyoke morgen ook de punten pakken tegen Grol en wij ook, dan krijgen we volgende week de ultieme ontknoping van de competitie!"
 
In Hengevelde werd het 3-1 voor Cupido. De wedstrijd morgen begint om 17.00 uur in Rekken.
"Kom ons aanmoedigen!"

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

this link clicking here