woensdag 14 november 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34: nog zevensprong te gaan

  • zaterdag, 14 april 2018 08:16
  • Geschreven door 

Nog 7 wedstrijden te gaan voor WVV’34; Markelo (T), TVO (U), Emos 2x, Aramea, (U) Bentelo (U) en de volgende horde: BSC-Unisson uit, morgen om 14.00 uur op Sportpark De Zweede. De voetballers uit Boekelo zijn terug te vinden op plek 4 en werden in de eerste wedstrijd na de winterstop met 3-1 verslagen. Het trad aan met 5 verdedigers en zakte ver terug op eigen helft. De eerste helft kenmerkte zich verder door enkele harde overtredingen van de gasten. Bas Assink:” We zullen als team weer scherp aan de aftrap moeten verschijnen. We moeten tegen de nummer 4 van de lijst. Dus dat zegt genoeg. Het zal niet makkelijk worden”.

Laatst aangepast op zaterdag, 14 april 2018 08:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen zullen twijfelen aan wat je zegt

maar geloven wat je doet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren