zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uiterst pijnlijke nederlaag Cupido

  • zaterdag, 14 april 2018 20:10
  • Geschreven door 
De set-up van Mirthe Escher De set-up van Mirthe Escher

In de kleine hal van Revoc uit Rekken leden de Hengeveldse volleybaldames vandaag een uiterst pijnlijke nederlaag.  (3-2) Na de eerste twee sets naar zich toe te hebben getrokken leek er geen vuiltje aan de lucht. “Vandaag was een teleurstelling. We gingen met een goed gevoel de wedstrijd in, maar het goede gevoel zette zich niet uit in de wedstrijd” aldus Janne Lettink.
Concurrent en tegenstander van komende week won vandaag met 4-0. Janne:

rek 3

De eerste twee sets verliepen uitstekend

”Nu gaan we weer hard trainen voor de kampioenswedstrijd tegen Holyoke. We gaan vol gas de wedstrijd in, we hebben overtuigend gewonnen van Havoc met 4-0, terwijl Holyoke met 3-1 heeft verloren van Havoc. We gaan het Holyoke zo moeilijk mogelijk, en we gaan er alles voor doen voor een kampioenschap. "Een slechte generale, geeft een goede uitslag".

In de openingsfase bleek al snel dat Cupido met een geduchte tegenstander te maken had vandaag, maar Cupido was beter en won de eerste set met maar liefst 15-25.

In de tweede set liep Cupido gelijk tegen een achterstand aan, mede door de vele ballen tegen het lage plafond. Vanaf 18-12 knokte het zich naar 18-18! Een geweldig blok werd de ommekeer deze set: Eindstand 2e set 23-25 winst.

Het derde bedrijf ging lang gelijk op, een goede opslagserie van Maureen Grefte leek het kantelpunt maar Revoc kwam terug. Via 19-16 achter naar 22-22 werd de set toch verloren met 25-23.

In set 4 bleef Cupido maar achter de feiten aanlopen na een vroege achterstand. De dames hadden het moeilijk, de set ups liepen niet en op een gegeven moment stonden ze zelfs met 18-13 achter. Het werd echter erger en erger en ook deze set bleef in Rekken: 25-15.

Na twee verloren sets op rij moest er nu iets gebeuren. Een foute opslag en een ace en het gaatje was geslagen, uiteindelijk ging ook de 5e set naar de thuisploeg; met 15-  11 was de nederlaag een feit.

Serieuze problemen omtrent de titelaspiraties!

rek

 

 

Laatst aangepast op zaterdag, 14 april 2018 20:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren