zondag 21 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Soeverein WVV speelt als een ware koploper

  • zondag, 15 april 2018 16:25
  • Geschreven door 
De 1-0 van Gijs Pierik De 1-0 van Gijs Pierik

WVV’34 heeft vandaag met de 3-1 overwinning bij BSC Unisson en door de nederlaag van GFC bij Rood Zwart uitstekende zakengedaan in de titelrace. De intentie van de thuisploeg was van meet af duidelijk, ver inzakken en hopen op een foutje van de gasten. Met een miraculeuze redding wist keeper Wouter Assink dit in de openingsfase te voorkomen. Na ruim een half uur spelen was het wederom Wouter die reddend op moest treden. WVV verzuimde om een keer af te drukken. De ruststand was dan ook 0-0.

bsc uit 3

De maker van de 0-2 Wouter Horstink

Kort na de thee was het Gijs Pierik die na een hoekschop van Lars Aarnink de bal attent binnenkopte bij de tweede paal.
Amper zestig seconden later, in de 55e minuut besliste Wouter Horstink de wedstrijd. Oog in oog met de Boekelose doelman schoot hij de bal onberispelijk tegen de touwen. Dit veranderde bij BSC Unisson niets aan de situatie: de defensieve speelwijze bleef gehandhaafd.

Echter zonder resultaat: in de 67e minuut was het Mahmoud Jaafil die de door hemzelf opgezette aanval fraai afrondde, weliswaar met de punt van zijn rechterschoen.
Een discutabel gegeven vrije trap werd in de 76e minuut in de doelmond gebracht en viel gelukkig voor de voeten van een Boekelose aanvaller. Deze liet dit buitenkansje niet onbenut: 1-3.

In de slotfase creëerden de groengelen kans op kans, maar lieten menige mogelijkheid onbenut.

Reactie Wouter Assink
Wat was je een paar keer belangrijk in de eerste helft, Wouter.
”Daar sta ik er natuurlijk wel voor, maar is het natuurlijk wel mooi dat je een keer belangrijk kunt zijn. Je weet dat de meeste tegenstanders er in het begin opklappen. Ik denk dat wij daar net niet scherp genoeg in waren, alhoewel we wel een aantal kansen kregen. Na de 25 minuten hadden we het beter onder controle. In de tweede helft hebben we goeie aanvallen opgezet en drie keer goed gescoord, het vierde doelpunt werd onterecht afgekeurd. Jammer van de tegengoal maar goed!”

bsc uit 9

 De goal van Gijs in fases

bsc uit 10

 

bsc uit 11

 

bsc uit 4

Er was weer veel publieke belangstelling uit Hengevelde

bsc uit 2

Laatst aangepast op maandag, 16 april 2018 00:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Denken is klaarblijkelijk zo buitengewoon vermoeiend dat velen de voorkeur geven aan oordelen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren