Vanmiddag een groen gele invasie richting Enschede

Vanmiddag om 14.00 uur, op Hemelvaarsdag is dan eindelijk de wedstrijd waar het hele seizoen al naar uit is gekeken. Tegen EMOS hebben de Hengeveldenaren aan een punt genoeg om zich te kronen tot kampioen in de vierde klasse B. Hemelvaart 2017 was er een die menig Hengeveldenaar niet snel zal vergeten. Ondanks een 4-0 overwinning, een verlenging en strafschoppen ging het mis voor de Wegdammers. Hoe anders staan de zaken er nu voor! Minimaal 200 WVV-fans verdeeld over 5 bussen vormen een groengele invasie richting Enschede. De tent staat al enkele dagen in het weiland achter Bistro de Kolenbrander (Foto en programma zie bij lees meer). Hoe leeft de wedstrijd in de groep? Keeper Wouter Assink, bezig aan zijn laatste seizoen in WVV'34 1: “Natuurlijk leeft het! Ik zelf heb eigenlijk nog niks gehoord over die zaken, maar super! Wat de selectie van vanmiddag betreft,  iedereen fit behalve jammer genoeg Bas Assink.” Centrale verdediger Remi Leferink over de wedstrijd van vanmiddag:

“Dit zijn natuurlijk de potjes waar je het voor doet. We willen morgen heel graag kampioen worden, maar weten dat we een goede tegenstander kunnen verwachten. We moeten de gezonde zenuwen de baas zijn en ons niveau halen, zoals we dat in eerdere ‘toppers’ ook hebben gedaan. De support is natuurlijk fantastisch, dat wordt enorm gewaardeerd. Zoals bekend is Bas Assink er wederom niet bij, maar we zijn klaar voor de wedstrijd morgen!”

WVV'34 heeft zondag 29 april de tweede periode behaald. De ploeg uit Hengevelde kwam zelf niet in actie, maar doordat de concurrentie punten verspeelde kon WVV niet meer worden ingehaald. WVV staat al vrijwel het gehele seizoen bovenaan, maar zag de eerste periode naar EMOS gaan. In de tweede periode pakte WVV'34 alsnog een prijs. Met een voorsprong van 12 punten op GFC en 14 op EMOS in het gehele klassement lijkt ook de hoofdprijs dit seizoen naar Hengevelde te gaan.

De tent bij uitsponsor van WVV34 Bistro de Kolenbrander

Agenda:
• 12.30 uur vertrek bussen bij de Kolenbrander
• 14.00 – 15.45 uur wedstrijd
• 15.45 (hopelijk)Kampioen
• 17.00 uur vertrek bus EMOS naar Hengevelde
• 17.30 uur feesttent o.l.v. DJ Kasper geopend incl.springkussen bij het Kooltje
• 17.30 uur terugkomst bussen Hengevelde
• 19.00-19.15 uur rondrit kampioenswagen WVV 1 door Hengevelde

Vanaf 19.30 uur Officiële gedeelte; Iedereen is welkom!
• 19.30-19.45 uur kampioenswagen WVV 1 feestelijk onthalen bij het Kooltje
• 19.45- 20.00 uur officiële gedeelte (max. 30 min)
• tot 02.00 uur feest met DJ Kasper

Hemelvaart 2017

Hemelvaart 2018?