vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kan WVV'34 zich nog weer opladen?

  • zondag, 13 mei 2018 06:48
  • Geschreven door 

Na twee dagen feesten en een dag bijkomen gaan de kampioenen vanmiddag weer de wei in; Wederom richting Enschede tegen het Syrische Orthodoxe Aramea. Hoe kijken spits Tom ten Breteler, centrale verdediger Remi Leferink en grensrechter Marc Pelle terug op het kampioenschap, maar ook vooruit richting de uitwedstrijd tegen Aramea? Tom ten Breteler: ”Het was een topfeest, allemaal goed verlopen en ja, vanmiddag gewoon weer aan de bak, we moeten zorgen dat we het ook goed afsluiten”. Marc Pelle:

MAX 9857

Marc links op de foto met de man van het enige doelpunt thuis tegen Enter: Jord Bouwmeester

“Het waren twee fantastische dagen natuurlijk! Super feest gehad na een heel goed seizoen, met een mooie groep. We hebben het gisteren nog even na gevierd met z'n allen. En wat vanmiddag betreft, die jongens gaan er gewoon weer voor, zeker weten!"

MAX 9880

Remi uiterst rechts met links Justin Alferink, daarboven Wouter Horstink en met zonnebril keeperstrainer Albert Boesjes. Allen uit Haaksbergen. Het spandoek is gemaakt door de moeder en broer van Wouter Horstink!

Remi Leferink: ”Afgelopen dagen waren fantastisch, we hebben het goed gevierd! Donderdag mooie ronde gemaakt op de platte wagen, daarna stond de tent op de kop tot in de late uurtjes. Gister met zijn allen wezen fietsen, ook een mooie dag! Je merkt dat het hele dorp meeleefde met ons, iedereen was blij en enthousiast! We gaan ons zeker goed opladen voor vanmiddag, we willen gewoon alle resterende potjes ook winnen!

Wat waren de verschillen met de kampioenschappen bij HSC 2?
Remi Leferink: “Een kampioenschap met het eerste elftal, dan staat de hele vereniging op de kop. Dat was niet het geval bij het tweede van HSC. Ook was het meer regel dan uitzondering dat je kampioen werd bij HSC 2, dat is hier ook wel anders!”

894176f65d6b398d7f280ce397c4c870 XL

In de thuiswedstrijd, die met 3-1 werd gewonnen werd in de laatste 15 minuten jeugdspeler Randy Smit binnen de lijnen gebracht.  Randy was amper in het veld of de bal belandde voor zijn goede linkerbeen. Hij bedacht zich geen moment en knalde de bal in de 81e minuut rechtdoor tegen de touwen!

De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark Wesselerbrink.

Laatst aangepast op zaterdag, 12 mei 2018 22:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren