maandag 20 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Harrie Wolters loopt blauw aan

  • zondag, 27 mei 2018 09:29
  • Geschreven door 
“Bentelo neemt op gepaste wijze afscheid van hoofdleider Harry Wolters van WVV 8” verscheen er in de mailbox van Wegdamnieuws. Na ruim 45 jaar actief lid te zijn geweest van voetbalvereniging WVV’34 vindt leider van WVV 8 Harrie Wolters het genoeg geweest. Vv Bentelo reageerde op uiterst attente wijze waarmee het Harrie totaal verraste. De attentie die werd overhandigd was (uiteraard) in het blauw gedecoreerd!

KLIK HIER VOOR HET FILMPJE
Laatst aangepast op zondag, 27 mei 2018 09:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als een man de deur van zijn auto opent voor een vrouw dan weet je een ding zeker

Of de auto is nieuw of de vrouw

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren