WVV’34 stuurt Bentelo naar de 5e klasse: 3-1

WVV’34 heeft vandaag met 3-1 gewonnen van Bentelo. Door de nederlaag van de blauwhemden spelen ze volgend seizoen in de kelder van het amateurvoetbal, de 5e klasse. Voor WVV’34 scoorden Mahmoud Jaafil (2x) en Wouter Horstink.
In de openingsfase was het duidelijk dat Bentelo zicht niet ging verstoppen. Maar na de eerste 15 minuten namen de Hengeveldenaren het heft in handen. Dit resulteerde in de 21e minuut tot de openingstreffer. Mahmoud Jaafil werd door Wouter Horstink diep gestuurd waarna Mahmoud naar binnen trok en met links in de verre hoek binnenschoot. Daarna regen de kansen zich aaneen. Lars Aarnink miste vrij voor doel en Jaafil werd tot onthutsing van het Wegdamse publiek afgevlagd waardoor zijn fraaie doelpunt werd afgekeurd. WVV'34 keeper Wouter Assink kwam in zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal niet of nauwelijks aan de bal in de eerste helft.

Kort voor rust was het Mahmoud Jaafil die doorliep op de Bentelose doelverdediger en niet zonder resultaat. In de kluts kreeg hij de bal mee en bracht daarmee de 0-2 op het scorebord. In de extra tijd wist Bentelo de enige mogelijkheid van de eerste helft te verzilveren en zo gingen beide teams met een 1-2 richting de kleedkamer. Amper uit de kleedkamer was het Wouter Horstink die op vijf meter voor een lege goal de bal over wist te schieten. Ondertussen werd overal langs de lijn de tussenstand bij Aramea tegen sv Enter op de voet gevolgd. Bij een nederlaag van Bentelo had Enter immers aan een punt genoeg om aan rechtstreekse degradatie te ontsnappen, Bentelo is dan het kind van de rekening. De verdere tweede helft stond in het teken van de publiekswissels van Tom ten Breteler, Bas Assink en Wouter Assink. Bentelo kon niet beter en WVV hoefde niet meet. De groen gelen spelen volgend seizoen in de derde klasse en de blauwen dalen af richting de kelder van het amateurvoetbal.