Elastiekenkoers start dit jaar vanaf het Mediapark te Hilversum!

De Elastiekenkoers is een stichting die jaarlijks geld inzamelt voor een goed doel binnen de Hof van Twente (Overijssel). Dit doen we door een wielerkoers te organiseren. De koers is geen echte wedstrijd. Iedereen zal gezamenlijk de gehele koers uitrijden en ook samen met elkaar gelijktijdig over de finish komen. De tocht zal dit jaar starten bij het Mediapark. De renners die allemaal in hetzelfde tenue zijn gestoken zullen hier rond 08.00 worden weggeschoten. Vervolgens zal het peloton onder begeleiding van motorpolitie, ambulance en brandweer de tocht gaan afleggen. De groep fietsers bestaat uit ca. 185 renners die vanaf Hilversum ca. 190 km voor het goede doel fietsen. “Winnen doen we samen”.

Dit jaar fietsen de renners voor het goede doel: eenzame ouderen in de Hof van Twente. Door de vele bezuinigingen op sociaal en maatschappelijk vlak wil de Elastiekenkoers de ouderen graag een steuntje in de rug geven. De stichting wil voor de ouderen in de Hof geschenken aanbieden voor vermaak van de ouderen (te denken valt o.a. aan een tovertafel).

Met 21 juni in het vooruitzicht zijn er de afgelopen weken al meerdere trainingsritten georganiseerd voor de deelnemers. Hiernaast is er aanstaande zaterdag 2 juni een Charity feest en veiling avond. Onder het genot van een drankje en een hapje, draait het natuurlijk om geld op te halen voor het goede doel. Voor meer informatie en actuele nieuws items verwijzen we u door naar de Facebook pagina van de Elastiekenkoers. (https://www.facebook.com/elastiekenkoers/?ref=bookmarks)

Namens het bestuur van de Elastiekenkoers bedanken wij alvast iedereen die zich heeft inzet voor de stichting en hopen wij zo veel mogelijk supporters te zien bij de finish in Goor bij het Olde Smitse om 19:00.