vrijdag 22 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dames 1 en Heren 1 Wegdamse TC beiden kampioen!

  • dinsdag, 05 juni 2018 05:47
  • Geschreven door 

De laatste games gespeeld, de punten geteld en dus zijn ook de kampioenen van de voorjaarscompetitie bekend! Bij de Wegdamse TC eindigden Dames 1 op vrijdagavond en Heren 1 op de zaterdag op de hoogst haalbare plek. Dat de dames goed bezig zijn, wisten we natuurlijk al lang. Het team speelt op vrijdagavond in de 1e klasse en maakten het niet spannender dan nodig was en waren vorige week al niet meer in te halen. Afgelopen vrijdagavond werden de puntjes met een 4-1 overwinning op de kampioens-i gezet en werd het kampioenschap gevierd tijdens de laatste thuiswedstrijd. Een deel van het damesteam komt ook uit in de 1e klasse in dinsdagcompetitie, en misten op een puntje de 'dubbeltitel'. Uit bij de dames van Quick 2 in Oldenzaal werd er met 5-0 gewonnen, echter pakten concurrent Quick 1 bij het Woodrik met 4-1 (en een laatste opgegeven wedstrijd van hun tegenstander), nét genoeg punten om het kampioenschap zeker te stellen. Niettemin geeft het aan dat onze Wegdamse dames een puik potje tennis kunnen laten zien en is het kampioenschap in de 1e klasse op vrijdag meer dan verdiend!

Spannende ontknoping voor de heren
Voor Heren 1 stond er veel op het spel afgelopen zaterdag. Na promotie maar ook weer degradatie, was het volgens henzelf toch echt tijd om weer een klasse hoger te spelen. De enige weg daar naar toe is kampioenschap en dus moest er met één punt meer gewonnen worden dan concurrent TCH Haaksbergen. Bij een gelijke uitslag zou Haaksbergen kampioen zijn. Spannend werd het al vóór de wedstrijd, toen vaste speler Wilbert ten Thije ziek bleek te zijn. Heren 2 stelde Kevin te Buuren beschikbaar en zo kon Heren 1 met een volwaardig team toch ten strijde trekken. Rond half 7 werd bekend dat Haaksbergen met 3-2 had gewonnen. De laatste dubbel van Hengevelde was toen nog in volle gang en werd door Kevin en Dennis binnen gesleept. Hiermee is het kampioenschap én promotie een feit.

Dames en heren, namens alle leden van de club, gefeliciteerd!

meerdijk1

Laatst aangepast op maandag, 04 juni 2018 18:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren