maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Reminder: WK poule Wegdamnieuws, doe mee!

  • maandag, 11 juni 2018 10:04
  • Geschreven door 

Hoe houd je het komend Wereld Kampioenschap interessant nu het Nederlands Elftal niet van de partij is?  Wegdamnieuwsheeft wederom een poule georganiseerd voor het WK 2018 en wil je daar ook voor uitnodigen! Doe mee met de Wegdamnieuws WK poule! (KLIK HIER) Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 14 juni, 17:00 uur. Eens kijken wie het meeste verstand van voetbal heeft!

Het spel werkt eenvoudig:

Voorspelling fase 1: de groepsfase - Je voorspelt de uitslag van de 48 groepswedstrijden - Je kiest 4 topscorers voor de groepfase - Je voorspelt wie er Wereldkampioen wordt

Voorspelling fase 2: de knock-outfase - Je voorspelt per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden - Je kiest per ronde in de knock-outfase 4 topscorers

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 14 juni, 17:00 uur. Eens kijken wie het meeste verstand van voetbal heeft! Het WK-spel kost €2,99 per deelnemer. Mensen die Scorito Unlimited hebben, of het spel al los hebben gekocht, kunnen zich uiteraard gratis aanmelden voor mijn subpoule.

Klik op de link hieronder om ook mee te doen

https://www.scorito.com/wk-poule/wk-voetbal-2018/wegdamnieuws-wk-poule?code=3b4109c9-1d96-4cd9-83b7-9a7a52407853

Sportieve groet, WegdamNieuws.nl Hengevelde

Laatst aangepast op maandag, 11 juni 2018 11:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren