vrijdag 19 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gerard Wielens wint Quiévrain, Hennie Averdijk Gien!

  • zondag, 10 juni 2018 14:24
  • Geschreven door 
Links Hennie Averdijk, rechts Gerard Wielens Links Hennie Averdijk, rechts Gerard Wielens
Er stonden dit weekend weer twee vluchten op het programma, namelijk de laatste Vitesse vlucht en de tweede fondvlucht. Door het slechte weer in België werden de duiven van de Vitesse pas om twee uur gelost. De duiven kregen het wederom niet cadeau met een noordenwind. Het was een duif van Gerard Wielens die de afstand van zo’n 285 km het snelst wist te overbruggen. De duiven op de fond moesten een afstand van zo’n 576 km afleggen en hier was het een duif van Hennie Averdijk die het snelst was en was om
19.11.28 weer terug op het hok.
De eerste 10 van Quiévrain waren als volgt:

1-4-6 Gerard Wielens
2 Ronald ten Thije
3-10 Hennie Averdijk
5 Jan Rupert 7 Theo te Marvelde
8 Bennie Rupert
9 Rudie/Stan ten Thije

De uitslag van Gien
1-6 Hennie Averdijk
2-4-5 Jan Rupert
3 Bennie Rupert
7 Rudie/Stan ten Thije
8 Henk ten Thije

Laatst aangepast op zondag, 10 juni 2018 14:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

“Wat me het meest verbaast bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij zijn geld weer op voor zijn gezondheid. Dan is hij weer bezorgd over de toekomst en geniet niet van het heden. Met als gevolg dat hij niet in het heden; maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven terwijl hij nooit geleefd heeft”
Dalai Lama

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren