vrijdag 19 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Na 35 jaar definitief uit de bocht: "Formidabel!"

  • dinsdag, 12 juni 2018 05:50
  • Geschreven door 
Hoekstra, trainer van WVV 2 heeft na een glansrijke carrière als voetballer en trainer zijn schoenen definitief aan de bekende wilgen gehangen. (KLIK HIER VOOR FOTO'S) Afgelopen weekend werd er officieel afscheid genomen in samenwerking met oud DSVD en oud Saasveldia. René heeft namens het bestuur een WVV-pakket gekregen als aandenken en van zijn tweede elftal een waarde cheque met een fotocollage. René:“Het afscheid was formidabel! Over beide periodes die ik bij actief was bij WVV kan ik alleen maar lof hebben. Smetje: jammer dat het eerste elftal verleden jaar onder mijn leiding is gedegradeerd, daar heb ik wel even mee gezeten, gelukkig knokten ze zich snel weer terug in de 3de klasse. Wat betreft het tweede team door de jaren heen denk ik dat we met zijn allen een goede prestatie hebben neergezet! Tweemaal kampioen en 3 keer nacompetitie om promotie en dit alles in 6 jaar tijd. Ook ieder seizoen weer een mooie groep gehad, een mooier einde van mijn carrière had ik mij niet kunnen wensen, om het bij WVV af te sluiten toch! Dus ik stop met een goed gevoel, de groeten aan iedereen die mij lief is!”  

hoekstra 2

René is begonnen bij Neo , HSC’21, Oranje nassau, Neo A1, DSVD Saasveldia en zelfs 2 periodes WVV 2. Zijn eerste werd een memorabele; Het eerste jaar werd hij gelijk direct kampioen  en de rit op de platte wagen haalde destijds de voorpagina van de krant; hij lag op zijn kant (kampioen uit de bocht) en tweede seizoen een periode.
Periode 2 bestond uit 4 seizoenen met onder andere ook een kampioenschap uit bij Hengelo in 2016 (ZIE DIT FOTOALBUM). Vorig jaar werd de nacompetitie gehaald tot de laatste ronde uit bij de Bataven.

Laatst aangepast op maandag, 11 juni 2018 17:42
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

“Wat me het meest verbaast bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij zijn geld weer op voor zijn gezondheid. Dan is hij weer bezorgd over de toekomst en geniet niet van het heden. Met als gevolg dat hij niet in het heden; maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven terwijl hij nooit geleefd heeft”
Dalai Lama

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren