Groep 8 Petrusschool 4e van Nederland; Maud Brummelhuis talentsvolle keeper van het toernooi.

Groep 8 Petrusschool deed vandaag mee aan Nederlandse kampioenschappen schoolhandbal waar het in een groot deelnemersveld de vierde plek wist te behalen. Maud Brummelhuis is vandaag benoemd tot de talentsvolle keeper van het toernooi.
Ze begonnen fanatiek, met zoals genoemd Maud Brummelhuis in de goal en Tessa Koopmans, Bente Asschert, Mexx ten Heggeler, Lieke Klein Breteler, Sanne Spijkerman, Anne Brinkman, Marloes Rouwhorst en Fien Bos in het veld, stond er een sterk team. De eerste 3 wedstrijden werden met goed handbal gewonnen waardoor de halve finale al in de pocket zat. Na een gelijk opgaande wedstrijd moesten de Hengeveldse dames helaas het onderspit delven waardoor het brons het hoogst haalbare werd. Anne ten Heggeler:

Mannen van groep 8

“Dit werd de 4de plek. Maar we zijn supertrots op de meisjes uit groep 8. Gefeliciteerd met de 4de plek. Supporters super bedankt voor de aanmoediging. Vooral de jongens uit groep 8!