Familiedag WVV’34 zondag 2 september: De teller staat op 7, opgeven?

Tot nu toe hebben zich 7 teams opgegeven, niet schokkend, aangezien dat qua moment overeen komt met voorgaande jaren"aldus organisator Tonnie Wegdam. Op zondag 2 september staat de jaarlijkse WVV’34-familiedag weer op de agenda. De dag begint op sportpark het Ruperts Erve rond 10.00 uur 's morgens met een uitgebreid ontbijt, waarna om 11.00 uur het voetbaltoernooi zal starten. Teams van minimaal 7 personen kunnen zich per mail opgeven. Voor het bepalen van de team-handicap hebben we de volgende gegevens per deelnemer nodig: naam – man of vrouw - leeftijd - actief voetballer (welk team) of niet actief voetballer of niet meer actief voetballer. 

Om het familiedag karakter extra te benadrukken is het inschrijven van teams bestaande uit alleen maar jongens van dezelfde leeftijd niet toegestaan ! Wij willen graag teams met een grote willekeur aan leeftijd en man/vrouw karakter. Dus stel je eigen team samen en mail dat naar:info@twegdam.nl Let op de - t - in het emailadres, die wordt wel eens vergeten. We bevestigen de opgave per mail om vervelende verrassingen op zondagmorgen te voorkomen.

Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Tonnie Wegdam (06 307 370 39).

De inschrijving sluit op vrijdag 31 augustus. Op de zondag zelf worden de speelschema's, de waardering van elk team en andere mededelingen bekend gemaakt. Rond de klok van 15.00 uur zal het toernooi afgelopen zijn en na de prijsuitreiking is er onder het genot van nog voldoende tijd om de dag te evalueren.

Dus stel je eigen team samen en mail dat naar:

info@twegdam.nl Let op de - t - in het emailadres, die wordt wel eens vergeten. We bevestigen de opgave per mail om vervelende verrassingen op zondagmorgen te voorkomen.

Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Tonnie Wegdam (06 307 370 39).