zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tess Kloppenburg wint 4e jeugdviswedstrijd

  • zaterdag, 07 juli 2018 10:10
  • Geschreven door 

Vrijdag 6 juli 2018 is de 4e viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Berkel Beekvliet te Borculo. De opkomst was iets minder, want er deden helaas maar 7 vissers mee, maar dat mocht de pret niet drukken, want alle vissers wisten één of meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was goed. In totaal werden er 37 vissen gevangen waarvan 8 maatse. Het was nieuwkomer Tess Kloppenburg uit Diepenheim die de 1e plaats op eiste met 85 cm. Op de 2e plaats eindigde Marvin Klein Braskamp uit Neede, ook een nieuwkomer met 76 cm en de 3e plaats was voor nieuwkomer Jette Meijerink uit Diepenheim met 35 cm.

Dit was tevens de laatste viswedstrijd voor de grote vakantie. De eerst volgende wedstrijd (5e) na de grote vakantie wordt gehouden op vrijdag 31 augustus 2018 aan de Berkel (Kulsdom ) te Lochem. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken allen gezamelijk vanaf de parkeerplaats van zalencentrum Beltman te Diepenheim om 18.00 uur en niet later!).

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren