vrijdag 19 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Jan Rupert wint Bourges, Hennie Averdijk Wijchen!

  • maandag, 09 juli 2018 08:05
  • Geschreven door 
Deze zondag was de de laatste fondvlucht die meetelt voor het kampioenschap in onze vereniging. De duiven werden om 6.50 uur gelost in Bourges dat op zo’n 644 km vanaf Hengevelde ligt. Na iets meer dan 10 uur vliegen was om 16.51.21 u de eerste duif van Jan Rupert terug om het hok en pakte daarmee de eerste prijs. Nu het vlieg seizoen voor de oude duiven er bijna op zit begint het voor de jonge duiven. De eerste vlucht was van uit Wijchen dat op zo’n 77 km vanaf Hengevelde lig en hier was het Hennie Averdijk die liet zien dat hij zijn duiven goed op dreef heeft en klokte zijn eerste duif op 9.13.22. 15 seconden later had hij er al 6 weer. De eerste 10 van Wijchen waren als volgt:

1-2-4-5-7-8 Hennie Averdijk
3-9 Jan Rupert
6 Eduard ter Avest
10 Bennie Rupert

De uitslag van Bourges was als volgt:
1-3-9 Jan Rupert
2-4 Hennie Averdijk
5-8 Bennie Rupert
6-7 Henk ten Thije
Laatst aangepast op maandag, 09 juli 2018 08:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

“Wat me het meest verbaast bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij zijn geld weer op voor zijn gezondheid. Dan is hij weer bezorgd over de toekomst en geniet niet van het heden. Met als gevolg dat hij niet in het heden; maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven terwijl hij nooit geleefd heeft”
Dalai Lama

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren