Très Chic Hengevelde open dubbel tennistoernooi maakt overuren

De derde editie van het Très Chic Hengevelde open dubbel tennistoernooi is aan! Milou Wolterinck:"Vele Hengeveldenaren hebben we deze week al mogen begroeten op onze tennisbanen in Hengevelde. Zij spelen mee, soms tot bijna middernacht, (ruim 30 eigen leden nemen deel) komen bekenden aanmoedigen of zijn er voor de gezelligheid. Het toernooi verloopt geweldig, ook zeker door het weer. Er worden hele mooie partijen gespeeld, het is vaak erg spannend.
Zo kreeg bijvoorbeeld Kim Blokhorst – ter Huurne deze week de eretitel ‘Toernooi HERO van de Dag’. Zij had deze week al drie partijen gespeeld waarin ze de eerste sets verloor, de tweede binnenhaalde en vervolgens de wedstrijd won op het allerlaatste moment in de supertiebreak".
De wedstrijden van de 165 deelnemers vallen aanstaande zaterdag uiteen in halve finales:

Vanaf 9.00 uur in de ochtend strijden deze finalisten om een plek op de finale-zondag. Traditioneel staat er op deze zaterdag een feestavond gepland met een smakelijke barbecue van De Kolenbrander met daarbij dit jaar, voor het eerst, een ranking 2 (semi-professioneel) toernooi. De avond start om 18.00 uur. Opgave voor de barbecue kan bij de wedstrijdtafel in onze tenniskantine.
www.toernooi.nl  en zoek op Très Chic Hengevelde Open. De facebook pagina (/treschicopen) wordt ook meerdere keren per dag geactualiseerd.