donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 declasseert Juventa’12 in oefenwedstrijd

  • zaterdag, 04 augustus 2018 20:05
  • Geschreven door 
Thijmen Walhof met de zoveelste versnelling Thijmen Walhof met de zoveelste versnelling

Met een elftal dat voor het grootste gros onlangs nog actief was binnen de jeugdafdeling wist WVV na een ruststand van 0-0 het Wierdense Juventa met 3-0 huiswaarts te sturen. Debutanten als Hylke Brummelhuis, Berend Dubbe, Lars Keizer, en Thijmen Walhof lieten een prima indruk achter. Dubbe wist na een afstandsschot van de uitstekend spelende Jord Bouwmeester de openingstrefeer op zijn naam te schrijven. Thijmen Walhof gaf met zijn snelheid een visitekaartje af waardoor de Wierdense defensie aan de noodrem moest trekken waarna de strafschop door Wouter Roescher feilloos werd benut. De 3-0 was het hoogtepunt van de wedstrijd; een kop goal vanaf 11 meter strak in de kruising door Jord Bouwmeester.
Hieronder nog enkele foto's:

broers

Hylke en Gijs Brummelhuis samen in het hart van de defensie

jord 2

Jord Bouwmeester

lars k

Lars Keizer hield zich prima staande als rechtsachter

De training wordt hervat op dinsdag 21 augustus en dan is de eerste oefenwedstrijd op zaterdag 25 augustus tegen het tweede elftal van HSC’21 2. Dit wordt gespeeld in Haaksbergen om 18.00 uur.
De rest van de voorbereiding ziet er volgt uit: 31 Augustus Hoftoernooi bij Hector Drie bekerwedstrijden met op dinsdag 4 september Delden thuis, 9 september Manderveen uit en op 15 september GFC uit Op dinsdag 11 september hebben we een oefenwedstrijd staan tegen ON Almelo in Hengevelde om 20.00 uur.

Laatst aangepast op zaterdag, 04 augustus 2018 21:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren