donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

FC Twente in de lift: Bus Varenbrink vol!

  • vrijdag, 17 augustus 2018 13:23
  • Geschreven door 

Het lijkt wel of de regio gek is geworden; In navolging van de stijging van de verkoop van jaarkaarten, is de bus van Varenbrink na jaren weer uitverkocht zo lijkt het. Er hebben zich onlangs 15 tot 20 personen aangemeld; FC Twente-Sparta staat vanavond op het programma.
Vertrek vanuit Diepenheim 18.15 uur vanuit Hengevelde 18.30 uur en daarna naar Beckum. In de bus zijn er weer consumpties te koop a 1 euro per stuk. (bier en fris)

twentev ritchie 2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren