woensdag 24 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bennie Rupert wint eerste natour vlucht vanuit Boxtel!

  • zondag, 19 augustus 2018 11:26
  • Geschreven door 

Zaterdag 18-8 stond alweer de eerste natour vlucht gepland. Dat betekent dat het laatste onderdeel van dit jaar alweer is begonnen. Om 09.15 werden de duiven gelost vanuit Boxtel. Dat is een plaatje dicht bij 's-Hertogenbosch, 112 km hemelsbreed vanaf Hengevelde. De eerste duif die deze afstand wist te overbruggen was een duif van Bennie Rupert. Deze kwam om 10.23.38 aan op het hok en had daarmee een gemiddelde snelheid van 98 km/u gevlogen.


De eerste 10 waren als volgt:
1 Bennie Rupert
2 Ronald ten Thije
3-4 Chris vd Kuil
6-7 Gerard Leusink
8-10 Gerard Wielens
9 Eduard ter Avest

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren