WVV’34 naar Eibergen

Speelronde vijf voor WVV. Zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Eibergen op het programma. In 2009-2010 nog de tegenstander van WVV34 in drie C, ondertussen is FC Eibergen al een keer gedegradeerd en in 2012 weer kampioen geworden en speelt het nu voor het tweede seizoen in de derde klasse. Trainer Joost du Gardijn: ”Robin Raanhuis is nog geblesseerd, zijn kapsel in de knie is verrekt en hij mist daardoor voor de tweede keer op rij een wedstrijd maar werkt hard aan zijn herstel. Verder is alles fit en gretig ga ik vanuit!”

WVV’34 pakte afgelopen zondag drie punten. Een belangrijke en verdiende zege, goed voor het zelfvertrouwen…… zonder zelf goed te spelen won WVV met 1-0 van het aanvallend machteloze PAX . De Gelderse formatie wist in 90 minuten nagenoeg geen enkele kans te creëren.

Ook tegen PAX in de opbouw regelmatig onnodig balverlies, maar er werden wel de nodige kansen gecreëerd. Zondag tegen FC Eibergen moeten we de stijgende lijn voortzetten om in het linker rijtje te kunnen blijven. Spelers WVV’34 alle succes gewenst tegen FC Eibergen.

De wedstrijd op sportpark de Bijenkamp begint om 14.00 uur.

Scheidsrechter is dhr Meulenkamp