WVV’34 doet uitstekende zaken

WVV heeft vandaag tegenstander Reünie uit Borculo met 2-1 verslagen en daar zag het lange tijd niet naar uit. Binnen 5 minuten keken de Hengeveldenaren al tegen een achterstand aan; rondom het strafschopgebied was er te weinig druk op de bal en daarbij werd het schot ook nog eens van richting veranderd. Reünie dacht lange tijd met een uiterst defensieve speelwijze succesvol te kunnen zijn aan de Bretelerstraat, maar kreeg daarbij na de thee terecht het deksel op de neus door de man of the match: Mahmoud Jaafil.
De gelijkmaker in de 56e minuut van Wouter Roescher kwam tot stand na goed voorbereidend werd van Mahmoud en de winnende treffer in de 90e minuut was na een vrije trap van Wesssel Ziethof die breed legde, het was Mahmoud die de bal vervolgens strak in de hoek binnenschoot. (ZIE DIT FILMPJE)
Trainer Roy Workel:

Gijs Brummelhuis was nog even belangrijk in de slotfase bij een een tegen 1 duel met deze spits

“In de 1ste helft zakte Reünie ver in en werden ook nog eens in het zadel geholpen door een vroege treffer en dan wordt het natuurlijk lastig voetballen. We waren wel veel aan de bal maar we konden niet echte kansen creëren waar we andere wedstrijden wel toe in staat waren. De 2e helft was beter en scherper met een schitterend slot van onze Maggi. Heerlijke punten!”

Matchwinner Mahmoud Jaafil

De wedstrijd begon met een steunbetuiging aan teamleider Bennie Barink die afgelopen donderdag op het sportpark Rupertserve is gereanimeerd door onder andere Paul Wegdam. De AED heeft zijn werk uitstekend gedaan, met Bennie gaat het naar omstandigheden goed.