vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC vanavond naar Arnhem, einde seizoen Nieke Stortelder

  • zaterdag, 03 november 2018 14:12
  • Geschreven door 

WHC wacht vanavond een lange reis, het moet namelijk naar Arnhem. Tegenstander is DFS Arnhem, waar trainer van WHC Herman Keppels op vooruit blikt: "Om mee te blijven doen bovenin zullen wij de punten mee moeten nemen naar Hengevelde. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. DFS heeft twee speelsters geblesseerd en wij ook, Nieke Stortelder en Esther Tuinte. Ester haar blessure zal met een week uiterlijk twee weken wel over zijn. Nieke moet helaas volgende week geopereerd worden aan haar enkel. Er is een pees afgescheurd en er is een pees die niet meer in de tunnel ligt waar die hoort te liggen. Alleen al voor beide speelsters moeten we alles geven om de punten mee te nemen. We wensen Nieke dan ook heel veel sterkte en een spoedig herstel toe maar dit zal helaas wel het nieuwe seizoen zijn. Eva Keuper is haar vervanger voor de rest van het seizoe en Roos Brummelhuis vervangt Esther."

Laatst aangepast op zaterdag, 03 november 2018 17:08
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren