vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC verliest in Arnhem: "Toen knapte er iets bij ons"

  • zaterdag, 03 november 2018 23:16
  • Geschreven door 

WHC heeft vanavond in Arnhem verloren van DFS. Het werd 31-22 voor de thuisploeg. Met rust stonden ze met 16-13 achter. Trainer van WHC Herman Keppels over de wedstrijd: "Vanaf het startsignaal zaten we wel lekker in de wedstrijd. We hadden een 7-5 voorsprong, echter daarna werd het iets minder.  Na rust startten we redelijk en kwamen we terug tot 21-19. Toen werd er een doelpunt niet gezien door de heren in het zwart en DFS scoorde wel meteen uit de break. Wat een verschil van één doelpunt moest zijn werden er vier. Toen knapte er iets bij ons en zaten we ook niet meer in de wedstrijd. Dit resulteerde in een geflatteerde nederlaag van 31-22."

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

serial number for autocad 2018 codes autocad architecture 2017 cost of autocad mep 2017 license autodesk autocad mep 2017 cheap www.vistaprintdeals.com/wp-list.php http://www.vistaprintdeals.com

cost of creative suite 6 master software illustrator cc certificate