vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wouter Horstink bewijst wederom zijn waarde

  • zondag, 04 november 2018 16:18
  • Geschreven door 
De teller voor spits Wouter Horstink staat op 6 De teller voor spits Wouter Horstink staat op 6

WVV’34 heeft vanmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen DSVD uit Deuringen in een wedstrijd die inderdaad geen verliezer verdiende. Twee ploegen strijdend voor iedere meter waarin het wederom Wouter Horstink was die het net wist te vinden. Het was misschien wel de actie van de wedstrijd; Lars Aarnink wurmde zich langs 2 tegenstanders op volle snelheid en bediende Horstink vervolgens vanaf de achterlijn voor zijn 6e treffer van het nog prille seizoen. Kort na rust viel de tegentreffer, Remi Leferink hierover:”

 

ds3

Joost ten Heggeler, terug van een schorsing speelde een prima pot

“Bij die tegengoal, tsja de bal valt voor mij op het middenveld. Ik stapte door en de bal werd opzij gespeeld en toen werd er tot 2 keer toe niet ingegrepen. We begonnen te slap na de rust en we verloren de slag op het middenveld. Over 90 minuten gezien wel een terechte uitslag denk ik, wij waren de eerste helft beter, zij de tweede helft. We begonnen te slap na de rust en we verloren de slag op het middenveld”.

ds 1

Keeper Tom Pierik is bezig aan een goed seizoen

ds 4

Aanvoerder Wouter Roescher wordt hier en daar zeer aandachtig gadegeslagen

Laatst aangepast op zondag, 04 november 2018 16:34
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

win 10 for sale windows 7 serial number and product key price list windows 10 pixologic zbrush 4r7 update activation code windows xp why not find out more