vrijdag 24 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wedstrijd Tukkercup dinsdag gaat niet door

  • zondag, 11 november 2018 11:45
  • Geschreven door 
Randy Smit debuteerde en scoorde  tegen Aramea thuis op 26 november 2017 Randy Smit debuteerde en scoorde tegen Aramea thuis op 26 november 2017
De wedstrijd van aanstaande dinsdag van WVV'34 tegen FC Aramea in de TCPM Tukker Cup gaat niet door. Aramea was niet in staat om voldoende spelers binnen de lijnen te brengen. Er zal een nieuwe datum worden gepland voor deze wedstrijd.
Laatst aangepast op zondag, 11 november 2018 11:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren