zondag 9 december 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Belangrijke wedstrijd Cupido in sporthal de Marke!

  • donderdag, 15 november 2018 22:32
  • Geschreven door 
Morgenavond (vrijdag 16 november) spelen de Herngeveldse volleybaldames om 21.00 uur in de Marke tegen Apollo 8 uit Borne. Na een vrij weekend en een goede oefenpot tegen Isivol DS1 afgelopen woensdagavond is Cupido er weer helemaal klaar voor. Om bovenin mee te blijven doen is het zaak dat ze de punten in Hengevelde houden. De dames moeten alles op alles zetten om dit kunnen behalen. Susan Beuving: ”We kennen Apollo 8 van het voorbereidingstoernooi in Enschede, hierdoor weten we dat we zullen moeten vechten voor elk punt! Concentratie is hierbij erg belangrijk, zodat we in ons eigen spel kunnen blijven. Het belooft een spannende pot te worden. Ook hebben we morgen een talent van de week, namelijk Maury Doeschot. Zij speelt in de minicompetitie niveau 5. Zij zou de dames vanaf de bank volop aanmoedigen en natuurlijk meedoen met het inspelen. Alle support is zeker nodig, dus kom ons allemaal om 21.00 uur in sporthal de Marke aanmoedigen!”
Hieronder de huidige stand:

stando

Laatst aangepast op vrijdag, 16 november 2018 07:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

mors 1

Haanepen vuurwerk banner

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als ik niet zo'n perfectionist was,

zou mijn leven perfect zijn

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren