Tom ten Breteler kon het verschil niet maken

WVV’34 speelde vanmiddag met Tom ten Breteler in de spits nagenoeg een kansloze wedstrijd en verloor in Albergen van de Tukkers met 2-0. Over 90 minuten gezien wisten de groen gelen amper een mogelijkheid te creëren. Het was doelverdediger Kevin Smit die met enkele belangrijke reddingen de Hengeveldenaren in de wedstrijd hielden. Kevin: ”Veel kansen hebben we vandaag niet weten te creëren, in de laatste 5 minuten werden wij pas echt een paar keer gevaarlijk. De Tukkers hebben gewoon een goed elftal, via de zijkant werden zij vaak gevaarlijk. Dit is ook waar de tegendoelpunten uit ontstaan zijn; twee strakke voorzetten van de zijkant die binnen gelopen konden worden”.
Na 35 minuten was het raak:

Mahmoud Jaafil

Een voorzet vanaf de zijkant die binnengeschoten werd en de 1- 0 stond op het scorebord. In de 76e minuut werd de score verdubbeld door middel van een vergelijkbare situatie; wederom een voorzet
Trainer Roy Workel, was dit nu volgens jou een kansloze wedstrijd vanmiddag? WVV creëerde weinig tot niets toch? Hoe zie jij dit? ´”Nou kansloos niet, we hebben met elkaar hard gewerkt en geprobeerd om in de tweede helft iets meer te creëren door middel van de lange bal. Al met al wel te weinig kansen tegen een goede tegenstander”.

Beide trainers in beeld, ook Bennie Barink was er weer bij

Het was duidelijk dat de trainer van de tegenstander Joost du Gardijn de Wegdammers kende, kreten als: ‘Linkerbeen’, ‘hij is rechts’ galmden over het veld. Joost du Gardijn:”Het was mooi de spelers en staf terug te zien. Ik ben blij met de overwinning voor de Tukkers omdat wij dit ook het meeste afgedwongen hebben”.