donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido op jacht naar plek 1

  • donderdag, 06 december 2018 21:26
  • Geschreven door 

Cupido DS1 staat aankomende zaterdag 8 december weer voor een nieuwe uitdaging. De voorlaatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft wordt gespeeld tegen Wevo 70 uit in Weerselo. Wevo 70 staat op de 7e plek en heeft het al meerdere teams moeilijk gemaakt.
Na een 4-0 winst in Fleringen afgelopen weekend staan de geelgroene op de tweede plek. Om deze positie te behouden moeten er punten worden gehaald, want Apollo 8 staat maar met 1 punt verschil op de derde plek. Trainer Dennis Polman: “Hard werken als een team en willen winnen als een team! Voor elke bal willen vechten, daar gaat het om”.  Met deze woorden zal Cupido DS1 de wedstrijd ingaan zaterdag.
Kom de dames allemaal aanmoedigen om 14:30 in Sporthal ’t Trefpunt, Weerselo.

Hieronder de stand:

stand 6 12

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren