donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC 19.30 in de Marke met Lisa Wegereef en Lois Morsink

  • zaterdag, 08 december 2018 17:30
  • Geschreven door 

WHC speelt vanavond thuis tegen ESCA-Handbal uit Arnhem dat net als de Hengeveldses 8 punten heeft maar vier plaatsen hoger staat.Trainer Herman Keppels:
”Het is druk in de middenmoot! Van plek 4 tot en met 9 hebben alle ploegen 8 punten waaronder Esca en WHC. De winnaar zal dus aansluiting bovenin houden. ESCA is een ervaren ploeg met veel oudgedienden die op een hoog niveau hebben gespeeld. Zijn slim en snappen het spelletje handbal! De taak aan ons is om dit verdedigend goed op te vangen en op snelheid de tegenstander kapot te spelen. Als dat lukt houden we de punten in Hengevelde! Helaas doen we dat zonder Amber ten Brummelhuis die last heeft van haar enkel maar krijgen we ondersteuning van twee jeugdspeelsters Lisa Wegereef en Lois Morsink”.
Hieronder de stand tot nu toe:

stand whc

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren