maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido dames 1 om 19.00 uur in de Marke

  • donderdag, 10 januari 2019 21:36
  • Geschreven door 
Deze vrijdagavond mogen de dames van Cupido weer het veld op. Na een korte winterstop spelen ze morgen hun eerste competitiewedstrijd tegen Devoko uit Denekamp. Om bovenin mee te blijven draaien is het zaak om de 5 punten in Hengevelde te houden. Trainer Dennis Polman: “We moeten ons normale niveau zien te halen en Devoko de fouten laten maken!” Na de twee oefenwedstrijden van vorige week woensdag en afgelopen maandag zijn de dames weer helemaal op elkaar ingespeeld. Tijdens de training van afgelopen woensdag liep Janne Lettink een lichte hersenschudding op door een keiharde aanval. Hopelijk kunnen ze die keiharde aanvallen morgen ook uitvoeren en is Janne morgen weer fit genoeg om de wedstrijd te spelen!
Ook hebben we een mini van de week, namelijk Danica van Halteren. Zij speelt in de mini’s N5 2, getraind door Mirthe Escher. Danica zal morgen haar best doen om de dames zo goed mogelijk aan te moedigen.
Kom allemaal naar sporthal de Marke om 19.00 uur om Cupido aan te moedigen”.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren