maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC vindt in Bentelo nieuwe hoofdtrainer: Tom Geertshuis

  • vrijdag, 11 januari 2019 09:01
  • Geschreven door 

Tom Geertshuis zal met ingang van het seizoen 2019/2020 Herman Keppels opvolgen als hoofdtrainer van WHC. De gesprekken tussen Geertshuis en het bestuur van WHC zijn zeer positief verlopen en daarnaast is het gevoel wederzijds goed. WHC heeft in de persoon van Tom een ambitieuze en enthousiaste hoofdtrainer gevonden die past bij de visie van de club. In het verleden was Tom, die woonachtig is in Losser, onder andere hoofdtrainer bij Combinatie '64. Momenteel is Tom verantwoordelijk voor Dames 1 bij onze buren uit Bentelo, waar hij na dit seizoen zal vertrekken. Bij Bentelo gaat oud-WHC trainer Egon Floors aan de slag zoals wij eerder deze week al hebben gemeld.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren