donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido wint met 4-0 maar verliest speelster met hersenschudding

  • vrijdag, 11 januari 2019 22:49
  • Geschreven door 

Cupido is de tweede helft van het seizoen met een knaller begonnen met een 4-0 winst op devoko. De eerste set begonnen de dames wat langzaam, de motor moest even opstarten, maar met een paar mooie ballen kwamen we op gang. De voorsprong gaf Cupido niet meer weg en dit resulteerde in het winnen van de set (25-11). Tweede set begonnen de dames met een voorsprong door de goede services van Lotte Rotink. Door goed samenspel van de Hengeveldse volleybaldames en een goede verdediging van Meike Cent wonnen ze ook deze set met een ruime eindstand van 25-17.

De derde set begon Manou Lammersen als set upper, gelukkig hoefden de Hengeveldse dames hier maar even aan te wennen en ging het net zoals de eerste en tweede set weer erg goed. omdat Janne Lettink uitviel met een hersenschudding nam Anouk Beuvink deze plaats in. Zij deed dit erg goed en wist ze haar puntjes zeker binnen te halen. Ook deze set werd ook gewonnen met 25-16. Cupido zette de lijn voort en gaf ook de laatste hand niet meer uit handen, het werd 25-17. De dames: "Nu laden we ons weer op voor de volgende wedstrijd die wordt gespeeld op vrijdag 18 januari in Losser om 19.00 uur.

Laatst aangepast op zaterdag, 12 januari 2019 13:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren