donderdag 27 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC wint derby tegen Bentelo: "Als team geknokt"

  • zaterdag, 12 januari 2019 21:48
  • Geschreven door 

WHC heeft vanavond de negatieve spiraal doorbroken met een overwinning op Bentelo 2, in eigen huis werd het 22-19. Bij rust was het 12-9. Trainer Herman Keppels was tevreden over het resultaat en benoemde ook de invallende jeugd: "We hebben weer geknokt voor wat we waard waren. Het was niet allemaal even goed maar de punten zijn nu belangrijker. Met een uitstekende spelende Elke, Eva die super stond in de dekking en Lois en Lisa als jeugdspeelsters die ook hun steentje hebben bijgedragen ben ik zeer tevreden. Als team hebben we geknokt en de punten er uit gesleept. Nu door en zo verder gaan!". 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren