donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido vrijdag naar middenmoter Volley ’68

  • woensdag, 16 januari 2019 20:05
  • Geschreven door 

Aanstaande vrijdagavond 18 januari zullen de dames van Cupido in actie komen tegen Volley’68ui Losser. Willen de Wegdamse volleybaldames in het spoor van koploper Apollo blijven dan zal er een ruime overwinning geboekt moeten worden. Maureen Grefte:”Volley’ 68 is geen makkelijke tegenstander, er zal hard gevochten moeten worden. We moeten ons eigen spel spelen en gefocust blijven. Na de 4-0 winst van vorig weekend zijn we gedreven om de 5 punten op te halen in Losser. Hierbij kunnen we alle support gebruiken. Dus kom allemaal naar sporthal de fakkel in Losser om 19:00 zal het fluitsignaal klinken!”
Hieronder de stand:

standcup1

Laatst aangepast op woensdag, 16 januari 2019 20:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren