WVV’34 verslaat ongeslagen Varsseveld

Na 25 minuten stond dan eindelijk de 1-0 op het scorebord, doelpunt Wouter Horstink. Eindelijk? Ja, het aantal mogelijkheden stapelde zich op en met de vele mogelijkheden, met name in de openingsfase, werd het tijd dat de groen gelen zich zelf beloonden. “Het was volgens mij de eerste wedstrijd dat we een tegenstander hadden dat niet met elf mensen achter de bal speelde”, aldus trainer Joost du Gardijn. Voetballend heeft WVV geen enkele kans weggegeven gedurende de gehele wedstrijd. De mogelijkheden van de Gelderse formatie bestond enkel uit spelhervattingen, met hier en daar een scrimmage voor het doel. Het was Hamoudi Jaafil, (zie foto boven, doelpunt vierend met zijn moeder) die zijn goede spel beloonde met een treffer in de 63e minuut en daarmee de wedstrijd in het slot gooide.
De tweede helft leek WVV lik op stuk te krijgen door een aantal gemiste kansen.

Invaller Mahmoud Jaafil

Varsseveld voerde de druk op, echter zonder echt gevaar te stichten voor het doel van keeper Wouter Assink. Na de 2-0 ging de tegenstander achter één op één spelen in de achterhoede, waardoor WVV nog verder had kunnen uitlopen. De tevredenheid overheerste echter binnen de selectie, men staat nu op een vedienstellijke 6e plaats .

Op 26 oktober speelt WVV’34 haar volgende competitiewedstrijd uit tegen Gendringen om 14.00 uur.

Eerst is er aanstaande vrijdag de bekerwedstrijd om 20.00 uur tegen Victoria’28 op het sportpark Rupertserve.

Hamoudi legt aan voor de 2-0