WHC komt in slotfase tekort: 21-18 verlies

WHC heeft vanavond in Spakenburg een nederlaag geleden, het werd 21-18 na een ruststand van 14-8. Herman Keppels over het duel: "We startten niet echt als team en niet met uitstraling. Hierdoor was HVBS veel feller waardoor ze makkelijk kon scoren en ook de dekking goed dicht kon houden. In de rust hebben we deze zaken besproken en er stond de 2de helft een team dat uitstraling had, de felheid was terug en we scoorden meteen vier keer op rij. Het kon weer een wedstrijd worden. Helaas heeft dat ons zoveel kracht gekost dat we er net niet meer overheen konden en het resulteerde in een 21-18 nederlaag. Als we er in de eerste helft net zo hadden gestaan als in de tweede helft dan had het anders kunnen lopen, maar helaas. Op naar volgende week waar we er wel 60 minuten vol voor gaan!