zaterdag, 02 februari 2019 22:02

WHC verliest opnieuw: "Dit had weer niet gehoeven"

Geschreven door

WHC heeft vanavond de thuiswedstrijd tegen DFS met 21-25 verloren. Bij rust kon het nog alle kanten op, het stond toen nog 17-17. Trainer Herman Keppels:  "We startten weer niet als team. Veel technische fouten, staan er niet als team en dat heeft ons de eerste helft opgebroken, wat resulteerde in een 9-14 achterstand. In de rust hebben we weliswaar even goed de waarheid verteld, echter scoorde DFS de eerste twee doelpunten in de 2de helft. Vanaf dat moment zijn we gaan handballen en beetje bij beetje kwamen we terug. Dat resulteerde na 45 minuten in een 17-17 tussenstand. Uiteindelijk stonden we eindelijk voor met 18-17 maar daarna was de koek op helaas wat resulteerde in een eindstand van 21-25. Dit had weer niet gehoeven, maar helaas."

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.