donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC verliest opnieuw: "Dit had weer niet gehoeven"

  • zaterdag, 02 februari 2019 22:02
  • Geschreven door 

WHC heeft vanavond de thuiswedstrijd tegen DFS met 21-25 verloren. Bij rust kon het nog alle kanten op, het stond toen nog 17-17. Trainer Herman Keppels:  "We startten weer niet als team. Veel technische fouten, staan er niet als team en dat heeft ons de eerste helft opgebroken, wat resulteerde in een 9-14 achterstand. In de rust hebben we weliswaar even goed de waarheid verteld, echter scoorde DFS de eerste twee doelpunten in de 2de helft. Vanaf dat moment zijn we gaan handballen en beetje bij beetje kwamen we terug. Dat resulteerde na 45 minuten in een 17-17 tussenstand. Uiteindelijk stonden we eindelijk voor met 18-17 maar daarna was de koek op helaas wat resulteerde in een eindstand van 21-25. Dit had weer niet gehoeven, maar helaas."

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren