woensdag 24 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.'34 onderuit in Zutphen

  • dinsdag, 05 februari 2019 22:20
  • Geschreven door 
W.V.V.'34 speelde vanavond een oefenwedstrijd uit tegen z.v.v. Be Quick uit Zutphen (Zaterdag 3e klasse) en ging met 2-1 onderuit in de Hanzestad. In de eerste helft troffen de groen gelen een tegenstander die hoog druk wilde zetten. Bij vlagen kon WVV zich hier goed onderuit voetballen, dit werd echter niet omgezet in kansen. De tegenstander creëerde echter eveneens weinig tot niets. In het tweede bedrijf leek de concentratie en de inzet aanvankelijk in de kleedkamer achter gebleven. Als snel keken de Hengeveldenaren tegen een 2-0 achterstand aan. WVV kwam na verloop van tijd weer enigszins beter in de wedstrijd en wist via Remi Leferink (vrijetrap) de aansluitingstreffer te maken. WVV creëerde hierna nog enkele mogelijkheden via Mahmoud Jaafil, Wouter Horstink en de goed ingevallen Valentijn Rupert. Helaas werden deze niet verzilverd. Al met al een prima oefenpotje tegen een sterke tegenstander met handige voetballers.
Laatst aangepast op dinsdag, 05 februari 2019 22:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren