dinsdag, 05 februari 2019 22:20

W.V.V.'34 onderuit in Zutphen

Geschreven door
W.V.V.'34 speelde vanavond een oefenwedstrijd uit tegen z.v.v. Be Quick uit Zutphen (Zaterdag 3e klasse) en ging met 2-1 onderuit in de Hanzestad. In de eerste helft troffen de groen gelen een tegenstander die hoog druk wilde zetten. Bij vlagen kon WVV zich hier goed onderuit voetballen, dit werd echter niet omgezet in kansen. De tegenstander creëerde echter eveneens weinig tot niets.
In het tweede bedrijf leek de concentratie en de inzet aanvankelijk in de kleedkamer achter gebleven. Als snel keken de Hengeveldenaren tegen een 2-0 achterstand aan. WVV kwam na verloop van tijd weer enigszins beter in de wedstrijd en wist via Remi Leferink (vrijetrap) de aansluitingstreffer te maken. WVV creëerde hierna nog enkele mogelijkheden via Mahmoud Jaafil, Wouter Horstink en de goed ingevallen Valentijn Rupert. Helaas werden deze niet verzilverd. Al met al een prima oefenpotje tegen een sterke tegenstander met handige voetballers.
Laatst aangepast op dinsdag, 05 februari 2019 22:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.